Colli’s

Bij Vleeshalle Markey heeft u een ruime keuze aan vers vlees, barbecuevlees, charcuterie, zuivelproducten en een ruim assortiment aan diepvriesvis en diepvriesgroenten. Vleescolli’s zijn nu ook beschikbaar op bestelling! (Charcuteriecolli, Topcolli, Gezinscolli, Varkenscolli, Stuntcolli, Rundscolli en de Variatiecolli) Alle colli’s zijn netjes verpakt volgens gezinsverpakking en gemakkelijk invriesbaar. Voor al onze verschillende colli’s kan je dooklikken op “Vleescolli’s”.

In de zomer is iedereen verlekkerd op BBQ. Vleeshalle Markey maakt het u gemakkelijk en biedt u daarom Barbecuecolli’s aan. Om onze verschillende barbecuecolli’s te bekijken kan je doorklikken op “Barbecuecolli’s”.

De keuze is uiteraard volledig aan u! wilt u graag zelf uw colli/vleespakket samenstellen? Dat kan!
Ons volledig assortiment aan colliprijzen kan u terugvinden door bovenaan te klikken op “volledige prijsfolder”. Voor meer info omtrent het maken van uw persoonlijke colli kan je klikken op “Maak zelf uw colli”.

Wilt u graag een gezellige avond beleven met het gezin of de familie? Klik dan hieronder op “schotels”. Proef onze lekkere schotels (Fondue, Gourmet, Steengrill of Tepanyaki Deluxe).

Houdt u meer van een koud buffet of een klassieke breughel? Dat kan uiteraard ook!